Bojana Gregorić Vejzović: Nisam bila popularna među djecom dok sam išla u školu

Foto: Tomislav Kristo/Cropix

U ČETVRTAK navečer na zagrebačkom klizalištu Tuškanac održana je humanitarna akcija UNICEF-a u suradnji s hokejaškim klubom Medveščak. Kao ambasadorica kampanje "Stop nasilju među djecom" na klizalište je došla i glumica Bojana Gregorić Vejzović. Glumica koja je u braku s glumcem Enesom Vejzovićem, sa sobom je dovela i sinčića Raula.

Osim njih, došli su i košarkaši Leon Radošević i Tomislav Zubčić te supruge hokejaša  Medveščaka: Kim Prpich, Sonja Krstan, Lora Vidović, Krystie Letang i Julia Hećimović. Dok su se brojna djeca klizala, njihovi roditelji mogli su se ugrijati uz čaj ili kuhano vino. Cilj akcije bio je skupiti novac kako bi se u  školama mogla provesti istoimena kampanja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bojana Gregorić Vejzović: Nisam bila popularna dok sam išla u školu

Danas vrlo popularna glumica kaže kako nije bila tako omiljena dok je bila školarka. Zbog toga, kako je rekla, što nije bila poput druge djece već je imala svoj životni cilj zacrtan u glavi pomalo se izdvajala od njih. "moram priznati da nisam bila, ono što se kaže, popularna klinka u svom razredu. Uvijek je bilo tih nekih nezgodnih situacija. Znali su me čupati za kosu i slično".

Na pitanje što misli o tome jesu li djeca danas nasilnija ili su to pak bila dok je ona išla u školu, Bojana nam je odgovorila: "Klinci su užasno zločesti, vidim sada i po djeci u vrtiću kod svog starijeg sina da su klinci sasvim nesvjesni koliko mogu naštetiti svojim riječima. Na primjer `Ti si debela` ili nešto drugo zbog čega klinci nose traume cijeli život. Ova akcija  `Stop nasilju među djecom` mislim da je baš bitna u smislu davanja važnosti do toga da djeci treba posvetiti puno pažnje".

"Tajna mog izgleda je to što malo spavam"

Bojana, koja je majka dvoje djece, kaže kako bi se neki roditelji trebali više posvetiti svojoj djeci. "Problem je u odgoju, to sve kreće od doma. Djecu treba naučiti da nasiljem štete drugima", zaključila je. Na pitanje koja je tajna njenog dobrog izgleda, glumica nam je kroz smijeh odgovorila: "Vjerojatno to što malo spavam".  Naime, Bojana je prije pet mjeseci rodila svoje drugo dijete, djevojčicu Zoe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara