Bolestan i iza rešetaka slavio rođendan: Rajko Dujmić još je u Remetincu

Bolestan i iza rešetaka slavio rođendan: Rajko Dujmić još je u Remetincu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

RAJKO DUJMIĆ još uvijek se nalazi u pritvoru u Remetincu, gdje je završio 1. srpnja jer ga policija sumnjiči za kazneno djelo na štetu supruge Snježane.

Rajku je 1. kolovoza produljen pritvor pa je iza rešetaka proslavio 65. rođendan 7. kolovoza. Njegova supruga Snježana požalila se Slobodnoj Dalmaciji da ga ne smije posjećivati. Iskaz je dala početkom srpnja na Županijskom sudu u Zagrebu.

" Sve što vam dalje kažem samo će napraviti kontraefekt, nadam se da me razumijete", rekla je.

Dujmić je neko vrijeme boravio u zatvorskoj bolnici u Svetošimunskoj, jer navodno teško diše i jedva hoda. Njegova odvjetnica Sandra Hančić iz Odvjetničkog društva Grubeša i partneri, ipak kaže da se glazbenik dobro osjeća.

"Koliko je to moguće u ovim okolnostima. Prima odgovarajuću terapiju u zatvoru i to mu pomaže. Svjestan je situacije u kojoj se nalazi i teško mu je zbog toga. Osim mene, redovito ga posjećuje nekoliko prijatelja i kolega, koji me često znaju nazvati, pitati za njega, nude i pomoć. Uvjeti u zatvoru su dobri i Rajko se ni na što ne žali", rekla je.

Dujmić je u rujnu 2015. također bio pritvoren u Remetincu zbog napada na suprugu. Snježana je kasnije rekla da su policiju zvali susjedi te da ona nije prijavila supruga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara