Bono Vox skoro je umro: "Nisam se osjećao živ u fizičkom smislu"

Bono Vox skoro je umro: "Nisam se osjećao živ u fizičkom smislu"

Foto: Splash

PJEVAČ popularnog benda U2 Bono Vox nedavno je u intervjuu za Rolling Stone otkrio kako se našao na rubu smrti tijekom snimanja njihovog posljednjeg albuma "Songs of Experience". 

O tom iskustvu nije želio otkriti detalje, no objasnio je kako je to utjecalo na njega.

"Ljudima se ponekad dogodi da se nađu na rubu smrti u psihičkom ili fizičkom smislu. Za mene se dogodilo fizički, no mislim da sam sebe poštedio cijele te sapunice. Osobito kad se radi o opsesiji obožavatelja i njihovoj želji da žive tuđe živote. Druga stvar je kad govorim o tome za časopis poput Rolling Stonea, ali onda to dođe do lokalnih tabloida i bude stvarno gadno. Odjednom te svi pitaju za to", rekao je Bono.

Ovo nije bilo prvi put da se slavni pjevač zabrinuo za svoj život. Prije 17 godina sumnjalo se da ima rak grla, no pregled je pokazao da se ipak ne radi o tome.

Bono se prisjetio i nezgode koju je doživio na biciklu kad je završio sa slomljenom rukom, no zaključio je da se radilo o "komičnoj tragediji".

"Ono što me stvarno potreslo je bila činjenica da se nisam sjećao kako se to dogodilo. Potpuna amnezija. Upitao sam se nije li to znak", kaže on. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara