Borba između Madonne i Mariah Carey za nastup na Grammyju

CEREMONIJA dodjele nagrada Grammy zanimljiva je i zbog rivalstva među zvijezdama. Novinari su zabilježili da je pop diva Mariah Carey izrazito bijesna na producente Grammyja zato što su umjesto njezinog nastupa za otvaranje ceremonije, odabrali Madonninu pjesmu "Hung up".

Pjevačica je stvarno željela otvoriti show izvedbom svoje pjesme "We Belong Together", ali ostala je razočarana nakon što joj je rečeno da joj se ta želja neće ispuniti.

Naime, Madonna je zaprijetila producentima da će bojkotirati show ukoliko joj ne dopuste da svojim nastupom otvori Grammy. Zbog te prijetnje, producenti su pristali da nastupi prva na otvaranju showa, iako njezin album "Confessions On A Dance Floor" nije nominiran za Grammy.

Navodno su uzeli u obzir da je Madonna bila pet puta dobitnik Grammyja, dok je Mariah do sada kući ponijela sa sobom samo dvije nagrade.

Madonna će večeras otvoriti show zajedno s animiranom britanskom grupom Gorillaz.

Kuloarima se širi trač o tome da niti Madonna niti Carey večeras neće proći crvenim tepihom, možda iz straha da ne nalete jedna na drugu i tako učine crveni tepih još crvenijim.

M.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara