Borba Maje i Martine se nastavlja: Njihovi zlatni gumbi ušli su u finale

Borba Maje i Martine se nastavlja: Njihovi zlatni gumbi ušli su u finale
Screenshot: Nova TV

U VEČERAŠNJEM Supertalentu suočila su se dva zlatna gumba, onaj Maje Šuput i Martine Tomčić, a oba su osvojila ulaznicu za finale prema glasovima publike. Majin zlatni gumb Transform Crew dobio je malo više glasova od Marka Antolkovića, Martininog zlatnog gumba.

Žiri je jednoglasno odlučio da je treći finalist Benjamin Iličić.

Emisiju je otvorio Marko Antolković, Martinin zlatni gumb, kojem je i Maja željela dati zlatni gumb na audiciji. Žiri i publiku oduševio je već samim početkom nastupa.

Martina je jedva zadržavala suze od oduševljenja, a nakon toga je komentirala da u Supertalentu imaju globalnu senzaciju.

"Kako sada ne zvati za tebe? Ja da smijem imati telefon, ja bih nazvala. Mislim da ćemo te gledati u finalu", rekla mu je Maja.

Nakon Marka na pozornicu je došao iluzionist Tin Golubić, koji je za prvi dio trika izveo Maju na pozornicu. Nju je to malo namučilo jer je imala jako visok prorez na haljini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Drugi dio trika uključivao je Janka Popovića Volarića, a Tin je uspio u zapakiranom špilu karata "okrenuti" kartu koju je glumac izvukao iz njegovog špila. U trećem dijelu trika s majice je "izbrisao" sve nacrtane karte osim one koju je Davor izvukao iz špila.

"Meni se ovo čini kao prava magija, moram priznati da sam malo fascinirana. Mislim da si danas ozbiljno nekima pomutio planove", rekla je Maja.

"Mene je izgubio u momentu kad mu je Maja ukrala show, sa Sharon Stone momentom. Međutim, to je bio samo prvi dio točke, sve što je slijedilo apsolutno ostavlja bez teksta", rekla je Martina.

Sljedeća je nastupila Nikolina Stepić.

"Tvoje prateće plesačice u nekim su mi trenucima bile izuzetno atraktivne, a u nekima su bile nešto drugo", komentirao je Davor Bilman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Desetogodišnja Roza Pikutić nastupila je sljedeća.

"Ovo je jedna predivna, čarobna gusjenica u društvu dva predivna leptira, koja je danas pokazala divnu borbu sa svojom kukuljicom", rekla joj je Martina.

"Siguran sam da tvojim roditeljima ovo nije samo tak'. Meni je ovaj nastup bio za klasu izazovniji, iako se činilo da je bilo manje elemenata, sve si napravila lagano, sa smiješkom. Meni je ovo bilo predobro", rekao je Davor.

"Mene je bilo baš strah, ne bih voljela biti u koži roditelja. Ti si neustrašiva, nastup je bio top, možeš biti ponosna na sebe", komentirala je Maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Edi i Adna pokazali su nešto potpuno drugačije nego na audiciji.

"Pružili ste potpuno drugačiju energiju, totalno ste uvježbani, plešete mrak, vi zauvijek trebate ostati zajedno", rekla im je Maja.

Martina i Davor zakačili su se oko "mačjih šapa" koje su plesači nosili, a Martina je zaključila: "Nećemo trošiti vrijeme i energiju na nebitne ljude", nakon čega je nastavila hvaliti plesače.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Petar Jojić ovog je puta izabrao pjesmu Petra Graše, umjesto Zdravka Čolića kojem neobično sliči.

"Na audiciji si to odradio srčanije. Malo si mi se stisnuo danas, jasno mi je da je to bilo kad si shvatio da nas gleda cijeli svijet pa trema svoje odradi. Sigurna sam da na probi to pjevač s puno više jačine, ali dalje mislim da pjevaš prekrasno", rekla mu je Maja.

"Tvoj glas, tvoja karizma, pjevanje i šeretski osmijeh, stvarno si stvoren za scenu. Bio si jako profi", komentirao je Janko.

Sarajevo Drum Orchestra zapalio je studio.

"Meni je dečki žao, a ovi naši plesači ukrali su vam dio pažnje", rekla je Martina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Benjamin Iličić, koji će sljedeće godine predstavljati Hrvatsku na svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, oduševio je Janka.

"Ovakav skok u nastupu između audicije i polufinala, ne znam. Bojao sam se da će te grupa pojesti, ali ne. Ovo je baš bio show, ovo je bilo ludilo", hvalio ga je.

"Ne vidim zašto ne bi opet twirling pobijedio", dodala je Martina.

"Ovo je možda bio jedan od top tri nastupa koje sam ikad vidjela u Supertalentu", rekla je Maja.

"Svi koji ste mu se rugali, on ide u Španjolsku, a vi ostajete u Hrvatskoj", poručio je voditelj Frano Ridjan, dok je Igor Mešin dodao: "Nadoknađivat ćete nastavu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Emina Bajtarević donijela je bajkovitu atmosferu u Supertalent.

"Pojma nisam imala da Bijelo dugme ima ovako lijepe pjesme", rekla je Martina.

"Imala si predivan nastup na audiciji, sad si došla potpuno drugačija, ali opet nekako svoja. Imaš tu neku svoju iskrenost, koju ja jako cijenim", rekao je Janko.

"Ti imaš glaščinu, skidam ti kapu. Što se tiče nastupa, više sam gledao snijeg nego slušao pjesmu, nije moja vrsta glazbe", komentirao je Bilman.

"Meni je super izbor pjesme, što se tiče vizualnog dijela, to je na ntu. Jako si se unijela u pjesmu pa sam razmišljala pjevaš li ti to nekome ili si ti tako dobra glumica", rekla je Maja, dodavši da je sve skupa bilo top.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Večer je zaključio Majin zlatni gumb, Transform Crew koji je već bio u finalu Supertalenta. 

"Vau", komentirala je Maja čim su završili.

"Pobjeda", uzviknula je.

"Bilo je suludo dobro, savršeno", rekla je kad se smirila.

"Imam tri riječi za vaš nastup. Moćno, mračno i emotivno", komentirao je.

"Ja sam gledala jednu uznemirujuću plesnu pruču, moćnu gomilicu ljudi koja ne pleše, već živi plesnu umjetnost. Naprosto, vrlo često pomislimo da kostimi, rasvjeta, glazba, tekst je šminka na van koja će publiku zavarati. Vama sve od navedenog ne treba jer svatko od vas je toliko bezobrazno dominantan na ovoj sceni", rekla je Martina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara