Boško Balaban je tata od formata: Jako sam ponosan na treće dijete

Foto: Borna Čavrag/Index

BOŠKO BALABAN posjetio je predstavljanje jedne ekskluzivne linije satova. U suradnji s brandom Tendence hokejaši Medveščaka postali su ambasadori istih. Frank  Banham, Vyačeslav Truhno i Sasha Pokulok odradili su atraktivnu kampanju limitirane kolekcije satova. Balaban je stigao kako bi podržao svog prijatelja, a za Index je otkrio kako se snalazi u Ateni te koliko je sretan zbog prinove koja uskoro stiže.

"Nosim satove kao i većina, uživam u njima i lijepo je vidjeti neke nove komade. Zato sam tu večeras, a i zbog prijatelja. Hokej baš i ne pratim jer sam u Ateni, upoznat sam s rezultatima većinom preko interneta, tako znam sve", otkrio je nogometaš. Njegova supruga Iva trudna je po treći put, a život u Ateni im odgovara.

"Ide, živi se, Iva i djeca su se naviknuli. Sad smo se vratili ovdje malo, vidjet ćemo što će biti". "Prinova stiže sljedeće godine, ponosan sam jako na treće dijete, sve je super. Hrvatska mi ne nedostaje jer sam često tu, Atena je blizu, a i to je sve normalno, naviknuli smo tako", zaključio je Balaban kad smo ga upitali nedostaje li mu ponekad rodna gruda. Nogometaš i njegova supruga, bivša manekenka, imaju dvoje djece, devetogodišnju Tashu i četverogodišnjeg Ivana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara