Botox "zaledio" osmijeh Jenny McCarthy

NEKADAŠNJA Playboyeva zečica, koja se proslavila u nastavcima filmova "Vrisak" i "Mrak film" odlučila se za pomlađivanje lica popularnim injekcijama i dovela se u probleme.

33-godišnja Jenny nije znala da će joj Botox zategnuti mišiće lica tako da se neće moći normalno nasmijati. Osmijeh joj je trebao za naslovnicu nove knjige "Beba se smije" jer, nakon što je rodila sina prije tri godine, piše knjige sa savjetima mladim roditeljima. Požalila se da joj lice "gori" i dodala kako je ona ipak samo žena koja se željela uljepšati.

Jenny je jedna od rijetkih ljepotica koja je nakon golišavog slikanja za Playboy izvadila silikone iz grudi, a poznat je i njen mali sukob sa glumcem Stevenom Seagalom koji joj je predložio manju ulogu u svom filmu "Pod opsadom 2", ali je tražio od nje da na probnom snimanju iskoči iz torte.

Ona mu je ljutito poručila da pogleda njen erotski film za Playboy i nakon toga brzo dobila ulogu.

Inače, Jenny je išla u školu za bolničarke dok je nisu otkrili agenti "Playboya". Nakon što je završila na njegovoj duplerica krenula je u tv i filmski svijet, a internet je pun njenih golišavih slika jer voli pozirati za muške magazine. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara