Brachia "Maslina" nominirana za President´s Award

Stručna komisija sastavljena od uglednih dizajnera ocjenjivala je odabrana rješenja ambalaže iz 35 zemalja svijeta te najboljima dodijelila WorldStar Award, a među dobitnicima njih šest nominirala za President's Award. Koja će ambalaža osvojiti President's Award i time zaslužiti titulu najbolje ambalaže u 2006. godini, saznati će se na svečanoj dodjeli nagrada 15. svibnja u Chicagu.

WorldStar je međunarodno natjecanje za ambalažu koje svake godine organizira WPO (World Packaging Organization) – svjetsko udruženje proizvođača, distributera i potrošača ambalaže. Pravo sudjelovanja na ovom natjecanju imaju samo radovi već priznati na stručnim nacionalnim natjecanjima iz svih krajeva svijeta. Najbolji radovi odabiru se na temelju inovativnosti, kreativnosti izvedbe i kvalitete idejnog rješenja ambalaže.

"Veliko nam je zadovoljstvo da je naš dizajn za Brachia "Maslina" ambalažu nagrađen na još jednom međunarodnom natjecanju, pogotovo jer se radi o nagradi krovnog svjetskog natjecanja za ambalažu te ujedno i prvoj nominaciji hrvatskog projekta za President's Award. Ovakav uspjeh u konkurenciji najboljih radova svijeta svakako je potvrda našem kvalitetnom radu i poticaj da i u buduće intenzivno i aktivno ulažemo u razvoj i prepoznatljivost hrvatskog dizajna“, izjavila je Izvorka Jurić, kreativni i art direktor agencije Tridvajedan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara