Brad Pitt ispunio je san: "Jedva čekam da se hvalim djeci"

Brad Pitt ispunio je san: "Jedva čekam da se hvalim djeci"
Screenshot: YouTube

BRAD PITT nazvao je u ponedjeljak Međunarodnu svemirsku postaju i razgovarao s astronautom Nickom Hagueom, a sve je prenosila NASA TV.

Pitt glumi astronauta u svom najnovijem filmu Ad Astra, koji se u petak počinje prikazivati u kinima, a posada svemirske posade imala je priliku pogledati film prije nekoliko tjedana.

"Postajo, ovdje je Brad, čujete li me?" pitao je glumac kad je dobio znak. "Hej Brad, Nick ovdje. Čujem te jasno i glasno. Dobro došao na Međunarodnu svemirsku postaju", odgovorio mu je Hague.

Tijekom gotovo 20-minutnog razgovora dvojac je razgovarao o brojnim temama vezanim uz istraživanje svemira. Osim toga, Pitt je ispitivao astronauta o trenutnim projektima na kojima radi, a on mu je odgovorio kako je pri kraju 200-dnevne misije i da se početkom sljedećeg mjeseca vraća na Zemlju.

Razgovarali su i o nadolazećem projektu Artemis, putovanja na Mjesec, u kojem bi na tlo prirodnog satelita trebala stati prva žena. U jednom trenu Pitt je u šali pitao Haguea tko je bolje glumio astronauta, on ili George Clooney (Gravitacija, 2013.).

Hague je odgovorio smijehom i potvrdio da je Pitt bolji astronaut.

"Nick, puno ti hvala, bilo je to apsolutno zadovoljstvo, ispunjenje sna", rekao mu je Pitt. "Jedva čekam da se hvalim djeci."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara