Brad Pitt: Najgore mi je bilo kada me nogirala zaručnica zbog koje sam doletio u Budimpeštu

Brad Pitt: Najgore mi je bilo kada me nogirala zaručnica zbog koje sam doletio u Budimpeštu

Foto: JLP

BRAD PITT je otkrio koje mu je razdoblje u životu bilo najgore. Kaže da se osjećao grozno kada ga je ostavila zaručnica, glumica Jill Schoelen, s kojom se trebao oženiti 1989. godine. Zbog nje je potrošio posljednji novčić na avionsku kartu do Budimpešte da bi ona tamo prekinula njihovu vezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nazvala me dok sam bio u Los Angelesu i plakala mije na telefon. Bila je usamljena i napravila je veliku dramu. Ja sam u džepu imao 800 dolara i od toga sam 600 potrošio na kartu do Budimpešte da je vidim. Došao sam na set gdje je snimala pa smo poslije otišli na večeru. Tada mi je rekla da se zaljubila u redatelja filma, a ja sam ostao potpuno šokiran i samo rekao kako odlazim", ispričao je Brad.

Glumac kaže kako gaje to iskustvo ojačalo, iako je bilo najgore u njegovom životu. Zbog toga još više cijeni svu sreću koju sada ima u životu, i u privatnom poslu i u karijeri. "Tu sam noć proveo na klupici u Budimpešti, a za razgovor sam imao samo beskućnika koji nije znao engleski U SAD sam se vratio bez prebijenog novčića, a sada kad imam uspjeha, često se sjetim te noći", rekao je Brad, koji je u vezi s Angelinom Jolie te zajedno s njom odgaja njihovo šestero djece.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara