Bradley Cooper i Renee Zellweger planiraju malo vjenčanje

Tekst: I.M.
Foto: JLP

GLUMAČKI par Renee Zellweger i Bradley Cooper, nakon nedavnih zaruka, planira malo vjenčanje, na kojeg će pozvati samo članove najuže obitelji i najbliskije prijatelje. Cooper je Zellweger zaprosio kleknuvši pred njom nakon svega nekoliko mjeseci veze, a prijatelji slavnog para otkrivaju kako je glumica presretna zbog toga što će uskoro postati gospođa Cooper, jer je u svog dečka ludo zaljubljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihovo vjenčanje će biti intimna zabava za najužu obitelj i najbliže prijatelje. Ni ona ni Bradley ne žele fensi i prenapuhan o vjenčanje - jednostavno žele sklopiti brak", otkrio je jedan od prijatelja slavnog para, dodajući kako se Renne i Bradley još dvoume oko toga hoće li sudbonosno "da" izreći na Manhattanu ili na Long Islandu.

Prije otprilike dva mjeseca je objavljeno da je 41-godišnja Renee svom dečku postavila ultimatum - rekla mu je navodno da izabere želi li imati s njom dijete ili prekinuti vezu. "Renee je odlučno rekla Bradleyju kako njihova veza nema budućnost ako on ne želi s njom odgajati dijete. U slučaju da ne uspije zatrudnjeti, Renee je spremna i posvojiti dijete", otkrio je tom prilikom neimenovani izvor navodno blizak paru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara