Brak, nevjera i skupe haljine: Što će se dogoditi u filmu "Seks i grad"?

SERIJA "Seks i grad" u kojoj se godinama pričala priča o savršenom neženji, kozmopolitu, kreatoru savršenih štikli i gospodinu Velikom, odnosno Faci, nakon skoro deset godina napokon je ujedinjena u najiščekivanijem istoimenom filmu u povijesti koji će uskoro osvanuti na velikom platnu.

Četiri heroine i u filmu ostaju pomodne kraljice evenata, tračeva, međusobnog savjetovanja i "podržavanja i promicanja velike ženske snage". Iako su glavne protagonistice sad starije (time i pametnije, iskusnije i mudrije), one i dalje nose štikle s visokom petom koje besprijekorno nose uz najmodernije modne dodatke kakvi pristaju samo njujorškoj četvorki.

"Gotovo jedanaest godina poklonila sam toj seriji koja će me obilježiti do kraja života"

U stvarnom životu, Sarah Jessica Parker je jedina glumica na koju uloga u seriji nije znatno utjecala. Naime, javnost sve ostale glumice poistovjećuje s ulogama u seriji, a 43-godišnja Sarah je jedina ostala pošteđena usporedbe s Carrie i to samo zbog braka s glumcem Matthewom Broderickom s kojima ima petogodišnjeg sina Jamesa. "Gotovo jedanaest godina poklonila sam toj seriji koja će me obilježiti do kraja života, međutim, to me iskustvo izuzetno i neočekivano oplemenilo i ispunilo. Nikad nisam mislila da ću tako nešto divno doživjeti", rekla je Sarah.

Carrie je u filmu predstavljena kao najprodavanija autorica koja radi na svojoj četvrtoj knjizi. Osim poslovnih uspjeha, njezin se san napokon ostvario - sretno je zaljubljena i to u, naravno, Facu s kojim zapravo ljubuje od prvog nastavka popularne serije. Promiskuitetna Samantha također je sretno zaljubljena u svog Smitha zbog kojeg se odlučila preseliti u Los Angeles gdje Smith pokušava ostvariti karijeru glumca. Sramežljiva i decentna Charlotte te njezin Harry posvojili su djevojčicu u trenutku kad su doznali da je Charlotte zatrudnjela, a crvenokosa Miranda "ima osjećaj da joj ništa ne ide od ruke dok živi na rubu civilizacije u Brooklynu".

Hoće li Carrie dobiti ono što zaslužuje - vjenčanicu i prsten?

Brojni mediji ovih dana donose priče o završnoj sceni filma, ali produkcija se svim silama trudi kako bi barem do svjetske premijere ostao nepoznanica. Naime, na nedavnoj svjetskoj premijeri za novinare jasno je naglašeno kako nitko ne smije otkriti kako film završava - novinari su, štoviše, morali potpisati poseban ugovor u kojem stoji kako neće otkriti kako film završava jer će u suprotnom i novinar i medij u kojem radi "dobiti šamar po novčaniku".

Svečana hrvatska premijera filma "Seks i grad" očekuje se 6. lipnja ove godine.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara