Branimir Štulić sljedeće godine u Areni Zagreb za milijun kuna?

Tekst: B.M.
Foto:Wikimedia


IAKO je do prije dva tjedna govorio kako nema ništa od koncerta u Hrvatskoj, danas stižu drukčije vijesti. Čelnici Arene spremaju se Štuliću dati i do milijun kuna te mu pomoći u ispravama koje treba da bi došao u Hrvatsku, prenosi Jutarnji list. Uprava želi Štulića u Areni, te bi se iznimno za njegov nastup, koncerti organizirali i do tri dana zaredom.

Prema riječima Zdenka Antunovića, direktora Arene, pregovori sa Štulićem su u početnoj fazi, i svi se toplo nadaju da će pregovori uroditi pozitivnim ishodom. Pošto Štulić nije u najboljim odnosima sa bivšim bendom, organizatori su mu spremni pronaći prateći bend. Kao idealno vrijeme za koncert navodi se travanj ili svibanj sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnji put kad se legenda hrvatskog rocka oglasio, komentirao je da od koncerta i eventualnog okupljanja Azre neće biti ništa, te da se on sam posvetio stvaranju novih knjiga između ostalih i one autobiografske. Preuranjena nagađanja i nadanja najbolje je za sada ostaviti sa strane, jer je poznato koliko je legendarni Štulić nepredvidiv.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara