Brat i sestra buduće princeze Kate: Pippa poželjna udavača, James ljubitelj ženske odjeće

Brat i sestra buduće princeze Kate: Pippa poželjna udavača, James ljubitelj ženske odjeće

Foto: AFP, Facebook

KRALJEVSKO vjenčanje očekuje nas sutra, a cijela ceremonija kreće u jutarnjim satima. Vjerojatno nema medija na svijetu koji ovih dana ne piše o Kate Middleton i princu Williamu, a njima su opsjednuti i celebrityji. Dobiti pozivnicu za svadbu desetljeća stvar je prestiža, a oni koji su pozvani mjesecima unaprijed se vesele sutrašnjem danu.

Kate i William vjerojatno su već naviknuli na veliku medijsku pažnju, no to sigurno nisu Pippa i James, sestra i brat buduće princeze. Kako u ovom slučaju nije bitna isključivo Kate, već i njezina obiteljska pozadina, mediji su se ovih dana raspisali i o njezinim najbližima. Kate ima sestru Pippu i brata Jamesa, a najstarija je od troje djece.

Philippa Middleton

Philippa Middleton je inače PR menadžerica, a navodno obožava modu i dobru zabavu. Iako je pripadnica visokog londonskog društva, Pippa je dosad izbjegavala skandale, što je s britanskim medijima zaista vještina. Radi u obiteljskoj tvrtki, a jako je dobra u svom poslu te je dugo vremena bila jako poželjna partija za brak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James Middleton

Mlađi brat Pippe i Kate zove se James, a ima 23 godine te ima slastičarski obrt jer je odustao od studiranja. Navodno voli jako razuzdane zabave, koje uključuju opravice francuskih sobarica i ženske haljinice. Ipak, Kate i William ga obožavaju te su upravo njemu povjerili zadaću čitanja poslanice Rimljanima na svadbi.

Princ Harry

S druge strane o princu Harryju zna se sve. Mlađi brat mladoženje na intervale je u vezi s Chelsy Davy, koja mu je navodno pomogla napisati govor koji mora održati kao kum. Naravnom, i ona je pozvana na svadbu, a Harry je njezinu pomoć trebao jer se ne sjeća svih noćnih provoda sa svojim bratom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara