Brata i sestru razdvojili prije 34 godine, rasplet priče je nevjerojatan

Brata i sestru razdvojili prije 34 godine, rasplet priče je nevjerojatan
Screenshot: ABC News

JUSTIN KRAGT imao je samo dvije godine kad je pronađen kako sam i napušten plače ispred kazališta u južnokorejskom Seulu.

Nešto kasnije, kilometar dalje, ispred jedne trgovine u Seulu pronađena je napuštena četverogodišnja djevojčica. Policajci su joj u džepu pronašli papirić na kojemu je pisalo da nema roditelje te su je odveli u postaju. 

Bilo je to 1984. godine, a ubrzo je oboje djece posvojeno, odvojeno. Oboje su ih posvojile obitelji iz SAD-a. Justin je odrastao u Oregonu, a Renee u Kaliforniji. Nisu ni znali jedno za drugo i nisu ni znali da su zapravo - brat i sestra, piše ABC News.

Danas su u tridesetim godinama života i saznali su jedno za drugo zahvaljujući DNK testiranju putem 23andMe. Justin je na testiranju bio 2014. godine da pronađe rođake u Koreji, a Renee se testirala ovog ljeta. Bili su šokirani kad se pokazalo da u SAD-u imaju jedno drugo.

Prošlog tjedna su se prvi put sastali uživo, Renee je došla u Oregon. Susret je bio veoma emotivan, pun suza i zagrljaja. "Sad kad znam da je Justin samo mail, poziv ili let avionom daleko, zaista se promijenio način na koji gledam na sebe", rekla je Renee, a Justin je dodao: "Sad si zapela sa mnom!"

Za ABC News su rekli da su im se životi zauvijek promijenili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara