Brazilska ljepotica Alessandra Ambrosio rodila prvo dijete

Brazilska ljepotica Alessandra Ambrosio rodila prvo dijete

ANĐEO Victoria's Secreta, 27-godišnja Alessandra Ambrosio, u rodnom je Brazilu na svijet donijela svoje prvo dijete, zdravu djevojčicu koju je rodila bez komplikacija. "Svim našim prijateljima i obitelji želimo obznaniti kako se princeza Anja Louise Ambrosio Mazur rodila u nedjelju 24. kolovoza u 7 sati i 32 minute", rekla je manekenka te nadodala: "Nakon poroda uopće nije plakala, osim jednom i to samo onda kad ju je doktor izvukao van iz maternice. U tom smo trenutku Anjin otac Jamie Mazur i ja osjetili ljubav za kakvu nismo znali da postoji na ovom svijetu". Ambrosio je stajala pred fotoobjektivima i za vrijeme trudnoće, štoviše, posljednji editorijal koji je snimila bio je za naslovnicu britanskog časopisa Arena, a pozirala je u seksepilnom donjem rublju u visokom stupnju trudnoće.

Prije rođenja male Anje rekla je kako "vrijeme koje joj predstoji želi iskoristiti najbolje što može, a to uključuje druženje i pripremanje djevojčice za životna uzbuđenja". Iako je na početku trudnoće rekla kako nakon poroda godinu dana neće šetati modnom pistom niti se uopće baviti svijetom mode, Ambrosio je izrazila želju kako bi se rado vidjela na reviji donjeg rublja Victoria's Secret u studenom ove godine u New Yorku. Iako je pored Gisele Bündchen i Adriane Lime jedna od najpoželjnijih manekenski na svijetu, ipak nije uspjela ući u Forbesovu listu najbolje plaćenih manekenki. Bez obzira na to, Alessandru u modnom svijetu nazivaju "budućnosti manekenskog svijeta", a njezino ime ne silazi s usana svjetskih dizajnera koji bez nje svoje revije ne mogu ni zamisliti, poput: Laure Biagiotti, Christiana Lacroixa, Byblosa, Fendija, Isseya Miyakea, Kenza, Christiana Diora, Nicole Miller, Ralpha Laurena, Giorgia Armanija, Vivienne Westwood, Oscara de la Rente i drugih.

Surfanje, Butt Lift i nezaobilazna čokolada

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li se udati za svog dečka biznismena s kojim je u vezi tri godine, najbolja prijateljica Ane Beatriz Barros Alessandra se nije izjasnila, ali je sigurna kako će se tročlana obitelj na nekoliko mjeseci preseliti u Brazil dok će u njezinom stanu u New Yorku za to vrijeme boraviti Alessandrina sestra i odvjetnica Aline. Vrijeme oporavka će iskoristiti kako bi se bavila aktivnostima u kojima pored manekenstva najviše uživa, a to su surfanje, brazilski Butt Lift i prejedanje čokoladom za koju priznaje kako je "jedina ovisnost koje se pod cijenu života neće odreći".

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara