Brit Me Baby One More Time: Album, turneja i veliki nastup u Las Vegasu

NAKON što se vratila sa svoga sedmodnevnog odmora kojim ju je počastio njen susjed i novi najbolji prijatelj Mel Gibson, Britney Spears službeno je potvrdila kako se vraća u studio zbog snimanja novih pjesama. Njen posljednji album "Blackout" koji je izašao u listopadu prošle godine pobrao je sve pohvale i od glazbenih kritičara i od publike, a pjevačica je sada spremna za rad na novom albumu. Osim što ga, kako pišu američki mediji, stvara "zdravija", novost je i to što novi glazbeni projekt namjerava i promovirati - pritom ne mislimo na plakanje nasred Los Angelesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Britney je prava profesionalka u svome radu i u tome joj jednim djelom pomaže i iskustvo kojeg je prikupila u posljednje vrijeme, a ima ga više nego prosječni ljudi. Ona ima taj 'it' faktor kojeg rijetki umjetnici imaju, a zbog kojeg je postigla veliku slavu i uvijek je zadovoljstvo raditi s njom", nahvalio ju je producent J.R. Rotem s kojim Britney surađuje na novim pjesmama i s kojim je navodno bila u vezi nakon razvoda od Kevina Federlinea. Rotem je u svojoj izjavi bio škrt na detaljima, ali izvori bliski pjevačici kažu da je započela rad na novom albumu koji će, prema njihovim tvrdnjama, biti bolji i drugačiji od "Blackouta".

"Britney u posljednje vrijeme jako puno eksperimentira, pokušavajući naći neki novi zvuk i smjer kojim želi da se njezine pjesme kreću, no još se ništa ne može tvrditi sa sigurnošću. Brit puno vremena provodi svirajući na glasoviru i pjevajući i svi su nestrpljivi da vide konačan proizvod njenoga rada", ispričali su njeni suradnici. "Sretan sam što je vidim zdravu, zadovoljnu i predanu poslu. Jako se trudi da se vrati u formu, ali i na vrh glazbene scene kojim je nekada harala i jako san ponosan na nju", rekao je producent Sean Garrett. Nagađa se i kako Brit planira svoj veliki "comeback" nastupom u Las Vegasu za koji bi trebala dobiti nevjerojatnih deset milijuna dolara.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara