Britance zaludio tip koji je namještao govornicu Theresi May: "Kako je zgodan"

Britance zaludio tip koji je namještao govornicu Theresi May: "Kako je zgodan"
Screenshot: YouTube

THERESA MAY danas je pred Downing Streetom najavila svoju ostavku, a ekipi na društvenim mrežama je, kako to obično biva, za oko zapelo nešto potpuno drugo.

Naime, kamere su prije izlaska Therese May snimile nepoznatog muškarca koji je namještao govornicu za kojom je ona nešto kasnije najavila da odlazi, a nije dugo trebalo da njegov izgled mnogima zapne za oko.

"Zgodni tip s podija", već ga zovu britanski mediji, a neki tviteraši su se dosjetili ideje da bi on mogao biti sljedeći britanski premijer.

"Ja bih predložio zgodnog tipa s podija za sljedećeg premijera", "Tražim službenu peticiju da zgodni tip s podija preuzme njeno mjesto", "Prezgodan je ovaj tip što namješta govornicu", "Malo sam se ponadao da bi on mogao biti sljedeći premijer", "On je prva osoba koja je vidljivo napravila uspješan posao u Downing Streetu", samo su neki od brojnih komentara na račun atraktivnog tehničara.

Daily Mail je ubrzo otkrio da je riječ o Tobiusu Goughu, muškarcu iz Longfielda koji se nedavno, na žalost mnogobrojnih obožavateljica, nedavno oženio.

Inače, Theresa May najavila je kako će 7. lipnja podnijeti ostavku. "Bila mi je najveća čast u životu služiti zemlji koju volim", rekla je May na kraju govora i počela plakati

"Dala sam sve od sebe. Pokušala sam dogovoriti najbolje uvjete, napravila sam sve da uvjerim parlamentarce da daju potporu mom sporazumu. Nažalost, nisam uspjela. Pokušala sam tri puta. Vjerujem da je bilo ispravno ustrajati. Ali sada vjerujem da je ispravno da nova osoba to preuzme. Podnijet ću ostavku u petak, 7. lipnja", rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara