Britanci izabrali najvećeg gubitnika 2003

Britanci izabrali najvećeg gubitnika 2003

KRAJ godine vrijeme je sastavljanja popisa najboljih i najgorih događaja i osoba 2003, pa je tako američki iluzionist David Blaine u anketi provedenoj u Velikoj Britaniji izabran za "najvećeg gubitnika 2003".

David Blaine proveo je 44 dana zatvoren uz prozirnom kavezu u centru Londona bez hrane, a njegovi "fanovi" bavili su se ometanjem tamnoputog iluzionista i to bacanjem jaja i balona punih boje u njegov stakleni kavez.

Njegov "trik" naišao je na osudu većine britanske javnosti, koji su Blainovo gladovanje u kavezu nazvali "neukusnom šalom u vrijeme

Tekst se nastavlja ispod oglasa
kad tisuće ljudi u Africi doslovno umire od gladi".

Anketu je provela britanska tvtka McCain Foods na uzorku od 1000 ispitanika, pri čemu je svaki četvrti ispitanik imenovao Daivda Blainea kao najvećeg gubitnika 2003.

Britansko eurovizijski duo Jemini, koji je osvojio spektakularnih 0 bodova na izboru za Eurosong 2003, osvojio je drugo mjesto na ljestvici gubitnika.

Supruga najpoznatijeg nogometaša na Zemlji, Davida Beckhama, bivša članica Spice Girlsa Victoria Beckham koja neuspješno pokušava revitalizirati svoju glazbenu karijeru, završila je peta na listi gubitnika godine koja je na izmaku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara