Britanska missica ostala bez krune jer je lagala za godine

Tekst: I.M.
Foto: missmotors.com

BRITANSKA ljepotica Laura Anness ostala je bez krune Miss Cornwalla te dobila zabranu natjecanja za titulu Miss Engleske jer je otkriveno da je lagala u prijavi za izbor ljepote.

Naime, 27-godišnja Laura, učiteljica engleskog jezika iz Plymoutha te ovisnica o natjecanjima ljepote, u prijavi je navela da ima 22 godine, jer prema pravilniku natjecanja kandidatkinje moraju biti starosti između 17 i 24 godine te živjeti, raditi ili studirati na području Cornwalla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uporno laže za godine

Prijevara je otkrivena sasvim slučajno. Organizatorica izbora za Miss Cornwalla, 38-godišnja Becky Chapman, čistila je svoj ured i nabasala na Laurine stare prijavnice za natjecanje. "Ne izgleda starija od 24 godine, ali sam čisteći ured otkrila da je 2006. godine napisala na prijavnicu da ima 22 godine, a jednako tako i 2007., 2008. i 2010. godine. Kad sam Lauru pitala zašto je lagala, kazala mi je kako je samo željela ostvariti svoj san", ispričala je Chapman.

Anness, koju se dosad moglo vidjeti na brojnim britanskim natjecanjima ljepote, i koja je u većini prijavnica lagala za godine, nije željela puno komentirati slučaj, već je kratko kazala: "Ne želim govoriti o tome. Jednostavno sve to želim što prije zaboraviti".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara