"Britney i Kevin Federline barem jednom tjedno vode telefonski seks"

NAKON što je prije nešto više od mjesec dana bivši suprug Britney Spears, Kevin Federline, priznao kako još uvijek voli Britney, sumnjalo se da dvoje bivših supružnika tajno obnavljaju svoju vezu, što potvrđuje i vijest da se par redovito čuje preko telefona, a prilikom kasnonoćnih razgovora vode i telefonski seks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Uvijek ću voljeti majke svoje djece, i biti ću uz obje ako me zatrebaju. Vjerujem da svaka dobra energija koju pružam vraća još više dobre energije u moj život. Moja djeca su mi najvažnija", rekao je Kevin Federline, nekadašnji partijaner, a danas brižni otac sinova koje je u trajno skrbništvo dobio nakon višemjesečne i gorke sudske bitke s Britney Spears. Nakon što je mjesecima blatio njezine majčinske sposobnosti, bivši plesač iznenada je promijenio mišljenje.

Promjeni mišljenja mogli su pridonijeti i kasnonoćni razgovori u kojima s Britney razmjenjuje nježne riječi. Prošloga se tjedna Britney na sudu izborila za više vremena koje može provesti s djecom, ali veza između nje i Kevina nije čisto roditeljska. Prema tvrdnjama njihovih prijatelja, Britney u zadnje vrijeme ne može spavati pa u dva sata ujutro zove Kevina s kojim priča o djeci, ali razgovor najčešće krene u drugom smjeru, pa par tako navodno vodi telefonski seks.

"Često vode seks preko telefona, barem jednom tjedno. Zajednička stvar koju njih dvoje imaju je potreba za seksom pa nakon što se upuste u taj razgovor nezaustavljivi su", ispričala je Britneyina bliska prijateljica.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara