Britney i Mel Gibson postali "susjedi koji si međusobno pomažu"

BRITNEY SPEARS posjetila je kliniku gdje je bila na zdravstvenom pregledu, čime je još jednom potakla priče da je trudna po treći put. Naime, pjevačica neprestano skriva trbuh u zadnje vrijeme, a unatoč silnim vježbama koje ulaže kako bi povratila tijelo koje ju je nekoć učinilo slavnom, Britney se u javnosti pojavljuje sve zaobljenija.

Britney je u klinici Kerlan-Jobe u Los Angelesu, koja je specijalizirana za sportske ozljede a ne trudnoću, provela dva sata. "Unatoč njenom svakodnevnom vježbanju Britney je 'nabacila' dosta kilograma u posljednje vrijeme. Još nije potvrdila da je trudna, ali uzima puno lijekova koji utječu na njenu kilažu. To što trenutno živi sa svojim ocem, šefom, znači da ima odveć previše kilograma, a po pitanju svoga izgleda u zadnje je vrijeme jako paranoična", rekao je obiteljski prijatelj.

Nakon posjeta klinici Brit se sastala sa svojim najnovijim prijateljem, Melom Gibsonom i njegovom ženom Robin i trojac je zajedno otputovao na trinaest milijuna funti vrijedan i 400 hektara velik ranč u Costa Rici. "Mel i Robin u Britney su vidjeli osobu koja treba pomoć i stoga su je odveli na sedmodnevni odmor. Nema tu nikakve velike filozofije, jednostavno se radi o ljudskoj dobroti, susjedima koji si pomažu", ispričao je njihov prijatelj.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara