Britney kupila grobnicu i poručila javnosti: Živjet ću zauvijek!

BRITNEY SPEARS prošlog je vikenda posjetila Hollywood Forever Cemetery, groblje na kojem se pokapaju slavne holivudske ličnosti, a nakon što je posjetila grob Marilyn Monroe i talijanskog glumca Rudolpha Valentina, odlučila je kupiti vlastitu grobnicu. Osim što je opsjednuta  pokojnom princezom Dianom, Britney je našla novu fascinaciju - holivudsku divu Marilyn Monroe čije posljednje dane života u zadnje vrijeme temeljito proučava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Britney je fascinirana s Marilyn Monroe čiji grob redovito posjećuje. Otkako se njezin život počeo kretati u pozitivnom smjeru, Britney je našla mnogo knjiga o preminuloj divi, a posebno ju je oduševilo kako je Marilyn prije svoje smrti osigurala grobnicu u kojoj će je pokopati i vizažista koji je našminkao njezino mrtvo tijelo. Tijekom posljednjeg posjeta tom groblju Britney je, baš kao i Marilyn, odlučila kupiti vlastitu grobnicu", ispričao je njezin prijatelj. No, Britney ni na groblju nije imala mira. Naime, iako je nosila crnu periku i pazila da prođe neopaženo, uočilo ju je nekoliko obožavatelja koji su je pratili dok je obilazila grobove.

No, Brit se ne namjerava useliti u svoju novu grobnicu tako skoro. "Živjet ću zauvijek, želim da me se na Forever (zauvijek) groblju pokopa kad navršim 101. godinu", rekla je Britney. A dok ona razmišlja o smrti i grobnicama, njezin otac Jamie i dalje ima punu kontrolu nad njezinim financijama. Pjevačica je prošloga tjedna sudu u Los Angelesu podnijela zahtjev za ponovnim dobivanjem kontrole nad svojom multimilijunskom imovinom, no zahtjev joj je odbijen.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara