Brojne reakcije na Šprajca: Možda i narod progleda

Brojne reakcije na Šprajca: Možda i narod progleda
Foto: Facebook/RTL

DRUŠTVENE mreže preplavili su komentari na povratak Zorana Šprajca u RTL Direkt. Šprajc se na male ekrane vratio nakon punih pet mjeseci izbivanja i emisiju odmah otvorio oštrim višeminutnim komentarom na trenutnu situaciju u zemlji.

Njegov uvod izazvao je brojne reakcije Hrvata - neki ga slave, dok drugima njegovi komentari i nisu baš najbolje sjeli pa su se požalili.

"Šprajc se vratio. RTL Direkt. Najbolji informativni format na ovim prostorima", "Nosite si Beroša, moj je heroj Zoran Šprajc!", "Šprajc se vratio u velikom stilu i odmah napravio odličan posao", "Glas razuma", "E gospodine Šprajc svaka vam čast... Skidam kapu... Možda i narod progleda", "Tako to rade ljudine i kažu sve u 3 minute, bez senzacionalizma i iskreno...", hvalili su neki Šprajca, a drugi su se usprotivili.

"Duhovito je, priznajem. Ali nije baš sve tako i nije u redu da se takve laži iznose u javnom prostoru. Moj prijatelj je jučer s teškim infarktom završio u bolnici i danas već nakon ugrađena dva stenta se odlično osjeća. Da, i sigurno se neće tako dugo oporavljati kao gosp Šprajc. Naime, čovjek je privatnik i mora raditi da bi prehranio obitelj", "Pojavio se i sad blati sve. Krajnje nepristojno i degutantno. Sramota za jednog voditelja vijesti. Nije to satira ni humor. Grozno", "Profesionalno sugestivan, sramota za struku", "Ostala sam razočarana baljezganjem na samom početku tako da ostatak nisam ni gledala", "lako se sprdati sad sa stozerom kad je izbjegnut scenarij Italije. Ne razumijem čemu to. A vi gospodine Šprajc, ako vas nije bilo strah korone, što se ranije niste vratili na posao", pisali su oni kojima se Šprajcovi komentari nisu svidjeli.

"Više uopće nema listi čekanja, a nema za koga ni biti. Sudeći prema medijskim izvještajima, gotovo su sve bolesti iskorijenjene osim covida-19, ali kako zapravo nema ni covida u značajnijoj mjeri, ima samo na stotine praznih kreveta, a to je uspjeh svjetskih razmjera. Doduše, da sam srčani udar dobio recimo jučer, a ne prije pet mjeseci, ne bi me imao tko primiti i ne bismo se ovdje vidjeli ni za pet mjeseci, ni za pet godina, ni ikad više na ovom svijetu jer je u mojoj bolnici sve osoblje zauzeto bitkom protiv covida kojeg nema, ali Bože moj, bolje da ga nema nego da ga ima, a nas ostalih ako bude bude, ako ne bude ne bude, vrlo važno", rekao je Šprajc, između ostalog.

Što je Šprajc još rekao sinoć možete pročitati ovdje.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara