Brooke Mueller pristala preseliti kraj Charlieja Sheena

Foto: JLP

SAMO dan nakon što je Charlie Sheen izjavio kako bi volio da se njegove bivše supruge, Brooke Mueller s kojom ima 23-mjesečne blizance te Denise Richards, s kojom ima dvije kćeri od 5 i 6 godina, dosele u susjedstvo kako bi on provodio više vremena sa svojom djecom, Brooke je pristala na tu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Charlie se trenutačno pokušava rehabilitirati kod kuće od svojih ovisnosti o drogama i alkoholu, a misli kako bi mu dosta pomoglo kad bi mu i obitelji bile u blizini. Zanimljivo je i kako, unatoč tome koliko je njegovo ponašanje skandalozno ili neprihvatljivo za jednog roditelja male djece, njegove bivše supruge uvijek se nađu kako bi mu i javno i privatno pružile utjehu svaki put kad napravi neki novi skandal.

Tako dok je bio u bolnici Denise ga je redovito posjećivala, a sada je Brooke odlučila promijeniti svoj život kako bi pomogla njemu i naravno, svoju djecu približila k ocu. "Jednom kad je Charlie predložio svoju ideju Brooke, ona je odmah pristala jer joj je to imalo potpunog smisla", izjavio je bliski izvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara