Buduća mladenka odbila zamolbu gostiju vegana i pokrenula raspravu na internetu

Buduća mladenka odbila zamolbu gostiju vegana i pokrenula raspravu na internetu
Ilustracija (na slici nisu osobe iz teksta): Instagram

JEDNA buduća mladenka pokrenula je raspravu na društvenim mrežama nakon što je uzvanicima na vjenčanju koji jedu vegansku hranu odbila osigurati poseban meni po njihovim preferencijama, prenosi Daily Mail. Anonimna žena je u online grupi za vjenčanje objavila odgovor na pozivnicu za vjenčanje koji su poslala dva uzvanika s mladoženjine strane na kojima su napisani njihovi prohtjevi vezani za hranu.

"Nigdje na RSVP karticama ne piše da gosti navode što žele jesti. Nigdje. Nećemo raditi posebne ustupe s hranom. Drugo je da naši roditelji žele nešto posebno, to bi bilo u redu, ali oni... Ne", napisala je odvažno.

Također, navela je kako su ona i budući suprug planirali posluživati tacose te da svoj plan neće mijenjati prema pojedincima kojima to ne odgovara i koji žele veganske obroke. "Mogu si sami donijeti hranu ili je naručiti u restoranu (a to je roštilj) o vlastitom trošku", dodala je.

Od ostalih članova grupe zatražila je pomoć kako se ponijeti prema cijeloj situaciji, no nisu baš svi bili oduševljeni onime što je napisala. Iako su se neki složili s njom, drugi su naveli kako je vrlo sebična.

"Ja bih povukao pozivnicu poslanu veganima", napisao je jedan član, dok je drugi predložio jednostavno rješenje: "Neka jedu prije ili poslije vjenčanja, ne na njemu. Problem riješen."

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara