"Burberry" radi prvu 3D reviju

"Burberry" radi prvu 3D reviju

Tekst: P.R.
Foto: Burberry.com

NAKON planetarnog uspjeha "Avatara", svi su se pomamili za 3D tehnikom u nadi da će im njezino korištenje donijeti bar desetinu iznosa koji je zaradio spomenuti film. Jedan od njih je i luksuzni britanski brand "Burberry" čija će se modna revija prenositi diljem svijeta u popularnoj 3D tehnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova ženska kolekcija za jesen/zimu 2011/2012 bit će predstavljena krajem ovog mjeseca u sklopu Tjedna mode u Londonu "Ljudi diljem svijeta će ovim putem moći uistinu doživjeti energiju i atmosferu ovog modnog događaja", rekao je kreativni direktor "Burberryja" Christopher Bailey. "Pomoću 3D tehnologije dovest ćemo gledatelje na londonsku reviju i omogućiti im da uživaju u novim kreacijama, bojama, materijalima i glazbi te se osjećaju kao da su tamo", dodao je Christopher.

Iako će se revija simultano s održavanjem prenositi "diljem svijeta",u 3D tehnici će ju moći vidjeti samo odabrani, tj. oni koji imaju pozivnice za svečani prijenos u jednoj od dvorana u New Yorku, Pariz, Dubaiju, Tokiju i Los Angelesu. Za sve ostale kockasti je brand osigurao prijenos, ali u 2D tehnici, na svojoj internetskoj stranici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara