Cameron Diaz odvela Judea Lawa na tajno ljetovanje

Cameron Diaz odvela Judea Lawa na tajno ljetovanje

PREMA pisanju američkih tabloida, Hollywood je dobio novi "vrući par" - Cameron Diaz i Jude Law navodno su započeli zajedničko ljetovanje koje su mjesecima pomno planirali i svim se silama trudili da ne izađe u javnost. Upućeni tvrde kako se već duže vrijeme između njih "nešto događa", pa su otišli daleko od svega, a prvenstveno od medija, koji oboje glumaca ovih dana povezuju s brojnim poznatim ličnostima.

"Kad je Jude posjetio Cameron u Los Angelesu, bilo im je teško jer su izazivali histeriju gdje god da su se pojavili. Njoj je zaista stalo do Judea, i potrudit će se da uspiju", izjavio je prijatelj popularne glumice i otkrio kako se s Judeom trenutno odmara na Havajima, gdje će ostati sljedeća dva tjedna. Diaz je, navodno, Judea odvela u svoju vilu u Oahu, u kojoj je proteklih godina ljetovala s Justinom Timberlakeom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cameron i Jude navodno već duže vrijeme "izmjenjuju simpatije", unatoč činjenici da je poznata plavuša u proteklih nekoliko mjeseci viđala druge muškarce, a s Johnom Meyerom je, pišu tamošnji mediji, bila pred "ozbiljnom vezom".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara