Carla Belovari: Nadam se da neću morati, ali oprostila bih dečku prevaru

Foto: Borna Čavrag/Index

CARLA BELOVARI nam je otkrila kako voli često mijenjati stil, a jedino što kod nje nikako ne prolazi je vulgarnost. Na otvorenju frizerskog salona "GT" otkrila nam je kakav izgled voli. "Uvijek volim isfurati nešto malo drugačije, ali nikada ništa vulgarno ili s previše seksipila, na to ne igram. Toga ima i ovako previše, i na estradi i na ulicama, a ja ni privatno nisam takva, tako da se ne odijevam tako ni za ulicu ni za scenu. moj stil je neki profinjeni retro look, ali uvijek s nekim zaigranim elementima", rekla je pjevačica za Index.

"Već godinama ne jedem meso, ali to nije odricanje nego stav" 

Protekli vikend Carla je iskoristila za obilazak maškara. "Bila sam na Samoborskom fašniku s Tatjanom Jurić, to mi je bio prvi put da sam na fašniku u Hrvatskoj i bilo mi je ludo i nezaboravno. Ne volim se pretjerano eksponirati, ali bilo mi je baš fora. Imale smo mačje maske i perike", rekla je pjevačica. Korizmu koja slijedi nakon fašnika ne planira iskoristiti za tesanje linije dijetama s odricanjem. Ne jedem meso već dugi niz godina, ali toga se ne odričem, već mi je to jednostavno stav, tako da su u korizmi neću odricati neke hrane ili pokušavati neke dijete", kaže Carla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prava ljubav je bezuvjetna, kada voliš prevara ti ne pada ne pamet"

Pjevačica još više uživa u svom poslu jer joj je radna atmosfera začinjena ljubavlju. S dečkom Frikijem je u vezi od prošlog ljeta, a osim što im u ljubavi cvjetaju ruže, dobri su i poslovni partneri. "Ljubavni život je super. S dečkom i poslovno surađujem i jako smo sretni, sve funkcionira. Ne postoji nešto što mu ne bih mogla oprostiti, mislim da je prava ljubav bezuvjetna. Naravno da ne bi bilo lijepo, i ne razmišljam o takvim stvarima kao što je prevara, kad se voliš, to ti nije na pameti. Ali da baš dođem u takvu situaciju, mislim da bih mu sve oprostila", rekla je za Index Carla.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara