"Čarobnjak iz Oza za perverznjake": Trailer za novi horor izaziva jezu

"Čarobnjak iz Oza za perverznjake": Trailer za novi horor izaziva jezu
Screenshot: YouTube

JUČER je izašao trailer za novi film redatelja jednog od najstrašnijih filmova prošle godine, a brojni korisnici društvenih mreža priznali su kako ih je poprilično prestravio.

Ari Aster, redatelj Naslijeđenog zla (Hereditary), ima novi film, a na prvi pogled čini se kako psihološki horor Midsommar nimalo neće zaostajati za njegovim prethodnim uratkom.

Iako se trailer prema Naslijeđenom zlu čini svijetao i šaren, stvari su traumatične na potpuno drugi način. Film prati grupu Amerikanaca koji putuju u Švedsku na festival koji se događa jednom u 90 godina, a vrlo brzo pretvara se u "apokaliptični film o prekidu", kako ga je opisao redatelj.

Radnja prati ženu koja se nevoljko pridružuje svom dečku i grupi prijatelja dok posjećuju izolirano švedsko selo, ali ono što se u početku čini kao idilično utočište ubrzo se pretvara u nasilno i bizarno natjecanje poganskog kulta.

"To je film o prekidu, na isti način kao što je Naslijeđeno zlo film o obiteljskoj tragediji. Manje je horor, ali je i dalje jeziv. No ljudi ne bi trebali očekivati Naslijeđeno zlo", rekao je Aster za Slash Film.

Na pitanje što gledatelji mogu očekivati, film je opisao kao "Čarobnjaka iz Oza za perverznjake".

Midsommar stiže u kina 3. srpnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara