Ceca Kukavica u strahu od uhićenja u širokom luku izbjegava Beograd

NAJPOZNATIJA srpska pjevačica u tamošnjim je medijima opet zbog "privatnih problema", a ne zbog glazbe - aktualizirala se priča o njezinoj upletenosti u srpsku nogometnu mafiju, pa se Ceca, u strahu od uhićenja, ne želi vratiti u Beograd. Prije četiri mjeseca Arkanova udovica pobjegla je s djecom na Cipar, a sad se, unatoč poslovnim obvezama, pokušava izvući od prolaska kroz srpsku metropolu.

Zbog straha od uhićenja Ceca će, prema pisanju srpskih medija, na nastup u Banja Luku doputovati izravno sa Cipra, na kojem je već nekoliko mjeseci. Nastupa na kick-box spektaklu Noć svetskih šampiona 28. lipnja u Banja Luci, ali prije toga neće odlaziti u Beograd, jer bi je policija mogla privesti zbog osnovane sumnje da je upletena u nezakonito poslovanje i prodaju igrača FK Obilića, čija je bila predsjednica. Zbog tih je optužbi već je bila četiri mjeseca iza rešetaka, točnije, u Centralnom zatvoru, ali je puštena zbog nedostatka dokaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevačica je, priča se po Beogradu, od 1998. do 2003. godine kao predsjednica Obilića itekako profitirala na sumnjivim prodajama nogometaša. U priči u kojoj joj je, prema pisanju nekih medija, pomagala i sestra Lidija, zaradila je više od 300 tisuća eura, i to zahvaljujući dvostrukim ugovorima od koji je jedan, naravno, tajni i pokazuje stvarno stanje stvari, dok je drugi s nogometašima navodno potpisivala radi formalnosti. Pretpostavlja se da će se Ceca nakon nastupa u Banja Luci vratiti na Cipar, a dokad će izbjegavati Beograd, nije poznato, jer policija, prema pisanju tamošnjih medija, nema namjeru obustaviti istragu.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara