Cetinski o lažnoj informaciji da će postati intendant splitskog HNK: Ima dovoljno stručnijih od mene

Cetinski o lažnoj informaciji da će postati intendant splitskog HNK: Ima dovoljno stručnijih od mene

Tekst: I.M.
Foto: Index

DEZINFORMACIJU o tome da je splitski gradonačelnik Željko Kerum Tonyju Cetinskom ponudio mjesto intendanta splitskog HNK, poznati pjevač je za Index komentirao riječima: "Ima dovoljno stručnijih od mene i ljudi koji su svoje živote podredili radu u kazalištu pa mi nije ni palo na pamet pomišljati ili pretendirati na mjesto intendanta, a kamoli da pričam o nekakvom svom programu kako su neki svojim napisima dali naslutiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino što mogu iz svega zaključiti jest da se diže medijska prašina bez moje volje i želje za istom. Imam previše svoga posla da bih brinuo o problemima drugih. Niti me zanima. Gradu Splitu želim savjesnu i vrijednu osobu na mjestu intendanta HNK i da se uhvati posla i vrati stari sjaj kojeg je imao i uvijek će imati, ali ponajviše zbog legendarnih glumaca koji su proizašli iz njega i predstavljali glumački autoritet na svim ex YU prostorima. Živi mi bili dragi moji i vidimo se na nekom od koncerata, a možda dođem i na koju dobru predstavu ili mjuzikl kad sam u Splitu", poručio je Cetinski.

Informacija o Tonyjevom angažmanu u splitskom HNK potekla je iz jednog dalmatinskog tjednika u nastajanju, koji se imenom popularnog pjevača, čini se, odlučio okoristiti u svrhu promocije svog prvog broja. Informaciju o tome da je Kerum Cetinskom ponudio intendantsku funkciju, osim samog Tonyja i njegovog menadžmenta, demantirali su ubrzo i iz Kerumova ureda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara