Četvrti rođendan u Piranhi se sa stilom slavi cijelog tjedna

ZAGREBAČKI klub Piranha 30. svibnja slavi svoj četvrti rođendan, ali njegova će se proslava odvijati cijeloga tjedna. Ovaj vas tjedan očekuje vas spektakularni Chick Fight, izložba Hrvoja Puškanića i nastup poznatog DJ Junior Jacka, pa će se tako za svakog naći po nešto.

U srijedu vas očekuje još jedan Shoe Be Do R'n'B Confusion powered by Index.hr koji vam donosi ekskluzivan, treći po redu Chick Fight 2008 "Girls hip-hop dance contest". Od trinaest djevojaka koje su se prijavile za ovo natjecanje u finale je ušlo njih osam koje će odmjeriti svoje snage i umijeće baratanja plesnim koracima još jednom demonstrirati na rođendanskoj proslavi kluba Piranha, 28. svibnja. 

U četvrtak, 29. svibnja budite gosti Chivas Business Classa powered by Index.hr koji vam donosi izložbu Hrvoja Puškarića pod nazivom "Flamenco & Salsa". Poletite na krilima Piranha Airlines-a i uživajte u idiličnoj atmosferi Business Class-a uz uvijek dobro raspoložene stjuardese i pilota DJ Nenu. U četvrtak, 5. lipnja u klubu Piranha održat će se službeni party najočekivanijeg filma 2008. godine pod nazivom "Sex and City Premiere", a karte za ovaj nezaboravni tulum dijelit će se u sklopu ovotjednog Business Classa u Piranhi.

Po prvi put u Hrvatskoj ekskluzivno na proslavu četvrte godišnjice Piranhe dolazi jedan od najvećih dance producenata i DJ-eva današnjice koji već godinama drži sam vrh glazbene scene. Njegovo ime je Vito Lucente, a ime koje ga je proslavilo u svijetu glazbe je Junior Jack. U sklopu Mash (R)evolutiona powered by Bloger.hr goste kluba Piranha će zabavljati Junior jack & Kid Creme Exclusive koji će svoj novi album predstaviti upravo u Hrvatskoj u petak, 30. svibnja čime će na obali jarunskog mora uveličati veliku proslavu četvrtog rođendana kluba Piranha! U subotu budite dio programa Pure Piranha i vrhunskog Champagne & Strawberry Celebration Partyja.

Pod pokroviteljstvom Tuborg green beata i portala Index.hr budite i vi dio slavljeničkog tuluma s jednim od najvećih Dj-eva sadašnjice! Ugasite s nama četiri svijeće na slavljeničkoj torti i zaželite sretan rođendan klubu Piranha!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara