Charlie Sheen dijeli savjete Lindsay Lohan: Razmisli prije nego napraviš

Foto: JLP

CHARLIE SHEEN nije baš najpodobnija osoba za savjetovanje posrnulih zvijezda, a ipak se osjetio dužan dati savjet svojoj mladoj kolegici Lindsay Lohan. Iako je Charlie posljednjih mjeseci u ozbiljnim problemima, prvenstveno zahvaljujući svojim ovisnostima, odlučio je da ima nešto za reći mladoj Lindsay. Inače se glumac trenutno nalazi na rehabilitaciji u svom domu u Los Angelesu.

Smatra da je on prava osoba koja može pomoći Lindsay vezano uz slučaj ukradene ogrlice, jer zna kako je to kad mediji klevetaju bez osnove. Nedavno je gostovao u jednoj radijskoj emisiji, a voditelju je preporučio da pozove Lindsay. "Izazivam vas da pozovete Lindsay u emisiju. Pozovite je i ja ću vas nazvati. Imam neke savjete za nju. Trebala bi razmisliti o nekim pitanjima", počeo je Charlie.

Iako je rekao kako ima neke savjete za nju, ubrzo ih je spremno podijelio s voditeljem. "Neka poradi na svom impulzivnom karakteru, neka pokuša barem malo razmisliti prije nego što neke stvari uradi. Nije bitno što se dogodilo u tom dućanu, ali nitko od nas nije bio tamo. Mediji jedva čekaju osuditi nekoga bez dokaza i činjenica", rekao je Sheen. Lohan je još uvijek na uvjetnoj kazni zbog nesreće koju je pijana skrivila u siječnju, a sad se izjasnila kao nevina po pitanju krađe ogrlice. Glumica je većinu prošle godine provela na odvikavanju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara