Charlie Sheen: Planirao sam otmicu Russella Branda, ali su me spriječili

Foto: JLP

GLUMAC Charlie Sheen planirao je oteti Russella Branda tijekom emisije "Saturday Night Live". Njih dvojica su čak i neko vrijeme tulumarili zajedno, ali Russell se rehabilitirao te već dugo ne konzumira droge dok se Sheen počeo rehabilitirati tek prije nekoliko tjedana. Charlie se, kako kaže, samo htio malo našaliti s Russellom, ali nitko to nije shvatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam taj fenomenalni plan da odletim u New York i otmem Russella Branda dok je bio gost voditelj u emisiji `Saturday Night Live`. Nakon toga bih se pojavio pred njim i rekao: `Ne, ne, ne! Ovo je previše amaterski. Dovedite u sobu nekoliko mrtvih kurvi`, ali mi nisu dali da to napravim. Rekli su mi da sam stvorio iluziju te da ne shvaćam rehabilitaciju ozbiljno", rekao je potišteno Charlie u jednom intervjuu te dodao kako ga je bivši glasnogovornik, koji je nedavno dao otkaz nakon 20 godina rada, spriječio u njegovom genijalnom planu.

"Brand je ludi genij. Ima dara za svakojake stvari, galaktičke i ekstragalaktičke. Posjeduje tekuću magiju. S njim ne pričaš, njega upijaš. Njega stvarno ne zanima što ljudi misle, ali misle da je zakon i u pravu su. Zakon je svake sekunde svakog dana zato jer je pobjednik", zaključio je Sheen. On trenutačno prodaje oglase putem Twitter profila, planira svadbu sa svoje dvije cure, piše knjigu, odvikava se od droge i alkohola, bori se sa bivšim suprugama za skrbništvo nad djecom te je počeo snimati reality emisiju koja će, ako bude imala visoku gledanost, postati reality show.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara