Charlize Theron u haljini s dekolteom do pupka ostavila okupljene bez riječi

Charlize Theron u haljini s dekolteom do pupka ostavila okupljene bez riječi
Foto: Guliver Image/Getty Images

HOLIVUDSKE zvijezde Charlize Theron, Margot Robbie i Nicole Kidman zajedno su promovirale svoj novi film "Bombshell" o novinarkama Foxa koje su razotkrile seksualnog predatora Rogera Ailesa.

Dok je Nicole nosila muško odijelo te košulju stegnutu oko vrata kravatom, Margot je nosila ženstvenu drapiranu haljinu. Najodvažnija je bila Charlize, koja se odlučila za crnu haljinicu s dekolteom do pupka.

Embed from Getty Images

Svojedobno se Charlize žalila da je ravna kao daska, no sumnjamo da bi se njeni obožavatelji složili.

Charlize je diva, klasična filmska ljepotica koja evocira stari holivudski glamur, akcijska heroina, simpatična djevojka iz susjedstva, pomahnitala i krvoločna luđakinja i savršen izbor za komedije. Ukratko, Charlize je natjerala holivudske glavešine da promijene svoj stav o tome kakve uloge mogu dati ženama.

>>>Zbog bolesti nije imala zube, majka joj je ubila oca, a danas je glumačka diva

Embed from Getty Images

Ponekad u medije ispliva priča o posvojenom sinu Jacksonu i tabloidska nagađanja o tome s kime je u vezi, ali o svojoj privatnosti rijetko priča iako je njezina biografija od malih nogu prepuna ne pretjerano ugodnih priča o kojima jednostavno želite čitati. 

Kao dijete bila je boležljiva, a bolovala je i od žutice zbog koje je imala velikih problema sa zubima. 

"Nisam imala zube do 11. godine. Bila sam na toliko antibiotika da su mi istrunuli zubi. Morali su ih izrezati. Nisam uopće imala mliječne zube", rekla je u intervjuu za The Sun. 

Embed from Getty Images

Kada je imala samo 15 godina i odrastala u Južnoj Africi, njezin otac, koji je često izbivao i uz sve to bio i nasilni alkoholičar, vratio se jednog dana kući nakon što se sa svojim bratom opijao i u alkoholnom ludilu počeo prijetiti svojoj ženi i kćeri pištoljem. Počeo je pucati, a njezina majka zgrabila je vlastito oružje i uzvratila paljbu. Ubila je njezinog oca i ranila njegovog brata, a vlasti su utvrdile da se radilo o samoobrani. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara