"Cheeky song" najgora pop pjesma svih vremena

"Cheeky song" najgora pop pjesma svih vremena

ENGLEZI vole sastavljati razne top liste najpopularnijih, najljepših, najboljih i najgorih pa je na TV postaji Channel 4 na red došla i pop glazba.

Na prvom mjestu najgorih našla se pjesmica koju je mamica iz Transilvanije napisala za svoje dvije kćeri u duetu "Cheeky girls" kako bi na brzinu zaradile lovu. To im je uspjelo prvenstveno zahvaljujući refrenu pjesme "Dodirni mi guzu" koja se popela na drugo mjesto engleske top liste i nakon toga prodala širom svijeta u čak 800.000 primjeraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cure se nakon tog uspjeha u prosincu 2002 godine očajnički pokušavaju održati u svijetu glazbe, a prošlog ljeta imale su "veliku turneju" po engleskim aerodromima gdje su pjevajući ispraćale turiste koji su odlazili na odmor.

Njihovu pjesmicu, na top listi najgorih po izboru gledatelja TV postaje slijedi Cliff Richard s neuspjelom božićnom "Millennium Prayer", ali začuđujuće je visoko četvrto mjesto Eltona Johna s velikim hitom "Candle In The Wind". Veliki majstor 1977 godine prepravio je riječi "Svijeće na vjetru" kako bi je otpjevao prilikom živog prijenosa pogreba njegove tragično preminule prijateljice princeze Diane i singlica je razgrabljena širom svijeta,a odlično se prodavala i kod nas.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara