Cher "podržala" Brexit pa je žestoko popljuvali: "Nisam tako mislila, molim se za Britance"

Cher "podržala" Brexit pa je žestoko popljuvali: "Nisam tako mislila, molim se za Britance"

Foto: Splash

ODLUKA Britanaca o izlasku njihove zemlje iz Europske unije podijelila je javnost, ali i zvijezde. Dok se većina otvoreno zgraža nad Brexitom, među onima koji su ga ipak podržali bila je i Cher, no potom je doživjela toliko žestok napad fanova da je bila prisiljena braniti se.

"Molim se da je ovo najbolja odluka za Britance", napisala je Cher na Twitteru nakon objavljenih rezultata referenduma, a budući da je dobar dio te rečenice ispisala emotikonima, većina fanova je to doživjela kao podršku Brexitu.

Odmah su je optužili da da uopće ne razumije o čemu govori, no pjevačica im je vrlo brzo "vratila lopticu".

"Nikada nisam rekla da je to najbolje za Britance! Rekla sam da se molim da je to najbolje za Britance. Jesam li trebala reći da im slijedi uništenje? Doista molim za Britance", pojasnila je Cher, koja već danima na društvenim mrežama pak žestoko napada Trumpa.

Ako je vjerovati američkim medijima, slavna pjevačica trenutno prolazi vrlo težak period. Navodno je u lošem zdravstvenom stanju zbog Epstein-Barrovog virusa kojim se zarazila još u osamdesetima, a osim toga je i u lošim odnosima s obitelji. National Enquirer pak piše i da se njeno poveće bogatstvo s godinama istopilo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara