Cher u novom Batmanu u ulozi ocvale Žene mačke?

USPJEH filma "Vitez tame" redatelju Christopheru Nolanu bio je dovoljni poticaj za snimanje nastavka, koji će, prema najavama, biti još mračniji i strašniji. U priču dolazi i Žena mačka, koja u novom nastavku neće biti erotizirana, već će je gledatelji moći vidjeti kao "fatalnu ženu u zlatnim godinama". Prvi redateljev izbor je Cher, ikona Hollywooda koja je u svojoj bogatoj karijeri zaradila Oscar, Emmy i Grammy.

"Nova Žena mačka bit će drugačija od one u dosadašnjim ekranizacijama. Redatelj je želi portretirati kao atraktivnu ženu u zrelim godinama", rekao je izvor američkim medijima. Tamošnji tisak prije nekoliko se mjeseci naveliko raspisao o Angelini Jolie kao novoj Ženi mački, ali zbog prinove i preokreta u scenariju redatelj na nju više ne računa.

Novi nastavak priče o Batmanu nosi radni naziv "The Caped Crusade", a priča se kako će Žena mačka biti ono što je u aktualnom nastavku Heath Ledger, odnosno Joker - glavni lik koji Batmanu izaziva probleme, ali mu isto tako krade medijsku pozornost (nakon odgledanog filma, malo tko se sjeća Christiana Balea koji u biti ima glavnu ulogu). Batman bi u novom nastavku trebao dobiti još jednog protivnika - Enigmu kojeg je u filmu iz 1995. godine glumio Jim Carrey, a u novoj verziji uloga bi trebala pripasti Johnnyju Deppu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi obožavaju "Viteza tame", pa i strogi kritičari

Film "Vitez tame" proglašen je drugim najuspješnijim američkim filmom, a nadmašio ga je tek "Titanic" Jamesa Camerona. Osim odličnih kritika koje je za svoju posljednju ulogu zaradio Heath Ledger, film je od strane vodećih filmskih kritičara okarakteriziran kao "napeta akcija bez sekunde praznog hoda". Prema istraživanju jednog američkog sitea, "Vitez tame" dobio je u tamošnjim medijima 94 posto pozitivnih kritika, što je na tamošnjem tržištu zaista nesvakidašnji slučaj.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara