Cheryl Cole ne želi ništa od Ashleyja, želi samo miran razvod i svoje pse

Cheryl Cole ne želi ništa od Ashleyja, želi samo miran razvod i svoje pse

Tekst: B.M.
Foto: JLP

CHERYL COLE izjavila je da ne želi ništa od svog supruga Ashleya ukoliko njihova trenutna razdvojenost zaista završi razvodom. Pjevačica je rekla svojim prijateljima da se ne želi naći usred teškog i napornog razvoda u kojem će se dijeliti njihovo veliko bogatstvo.

Ukoliko se njihov trogodišnji brak okonča, Cheryl želi sve završiti tiho i diskretno. Iako je u ovom braku nogometaš onaj bogatiji, pjevačica je spremna napustiti nogometaša i otići praznih ruku, jedino što želi dobiti su njihova dva psića, Coco i Buster.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je izjavila da može vjerovati isključivo svojim psima i majci. Iako je najvjerojatnije da će se par razvesti, lijepa Britanka još uvijek nije posjetila odvjetnike koji bi je trebali zastupati u ovom sporu. "Cheryl zaista ne želi ništa od njega. Ako se zaista rastave, ona ne želi da se o tome priča u medijima, već će kroz sve ići tiho i diskretno", rekla je njezina prijateljica.

Dodala je da se pjevačica u ovom trenutku još uvijek bori sa svojim emocijama te da prevarena Cole još uvijek jednim dijelom voli nevjernog Ashleyja, no izdaja je previše boli. Prema posljednjim saznanjima stranih medija, pjevačica je otkazala sve nastupe i gostovanja u medijima koje je prethodno dogovorila. U ovim teškim trenucima Cheryl jednostavno nije u stanju to napraviti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara