Cheryl Cole se vratila u London i zatražila razvod od Ashleyja Colea

Cheryl Cole se vratila u London i zatražila razvod od Ashleyja Colea

Tekst: B.M.
Foto: JLP

CHERYL COLE vratila se iz Amerike u London te odmah najavila da se namjerava rastati od nogometaša Ashleyja Colea. Pjevačica je suprugovim aferama ostala zatečena, a tijekom boravka u SAD-u donijela je konačnu odluku da ostavi svog nestašnog supruga. "Cheryl Cole rastaje se od svog supruga Ashleyja Colea. Cheryl moli medije da poštuju njezinu privatnost u ovim teškim danima. Nemamo više komentara", izjavio je njezin glasnogovornik.

Lijepa Cheryl u zračnu luku Heathrow stigla je jutros, a nosila je velike crne naočale i šešir, no ne i vjenčani prsten. U pratnji policije napustila je zračnu luku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevačica je odmah potom stigla u svoj dom, koji je donedavno dijelila s nogometašem. Ashley se netom prije njezina dolaska iselio iz njihove vile. "Cheryl se sada želi maknuti od svega, zaista joj je dosta svih problema", izjavio je njoj blizak izvor.

Prije nego što se vratila u Veliku Britaniju, Cheryl je navodno pogledala nekoliko nekretnina u Los Angelesu. Njezin blizak prijatelj Derek Hough izjavio je da je Cheryl divna te da bi bio presretan da se doseli u SAD. Inače, on se nedavno pojavio u njezinu spotu, a u posljednje vrijeme viđena je s njim u Los Angelesu.

Tada su krenule priče kako je u mladom plesaču pronašla utjehu tijekom ovih teških dana. "Volio bih da se doseli u SAD. Ona je predivna osoba i grozno je to kroz što sada prolazi. Obećala je da će uskoro ponovno doći u L.A. i podržati me u showu u kojem nastupam", rekao je mladi plesač.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara