Christina Aguilera gola i trudna na naslovnici časopisa

"NISAM jedna od onih žena koje idu gradom, pokazuju na trbuh i viču - Trudna sam!", rekla je Christina u prvom intervjuu nakon što je i službeno objavila da sa suprugom Jordanom Bratmanom očekuje prvo dijete. Čini se da se glazbena zvijezda potpuno predomislila što se čuvanja intime tiče - do prije nekoliko tjedana o trudnoći je šutjela kao zalivena, a sad se s naslovnice Marie Clairea smiješi - potpuno gola.

Aguilera je u intervjuu priznala kako joj se trudnoća dogodila potpuno neočekivano - proširenje obitelji planirala je tek nakon završetka velike svjetske turneje "Back To Basics", koju je mjesec dana prije kraja prekinula zbog djetetove sigurnosti. "Prestala sam piti pilule kako bih se pripremila za trudnoću, ali ona je došla nenadano brzo. Nisam mogla vjerovati kad sam shvatila da sam zaista trudna", priznaje pjevačica.

Naporna turneja ostavila je traga na Christini koja je, zbog mjera opreza, na nekoliko posljednjih koncerata nosila monitor za srce. "Bila sam paranoična. Toliko je stvari koje na pozornici mogu poći po krivu - ja i plesači u svakom trenutku možemo pasti, primjerice. Nikad zbog koncerta ne bih ugrozila vlastito dijete", kaže Aguilera, koja je organizirala čak tri zabave kako bi u velikom stilu proslavila prinovu.

Kako kaže, nije se trudila tajiti trudnoću, ali nije htjela stvarati ni veliku dramu oko svega: "Nisam htjela da mojoj publici bude neugodno, da se brinu za mene dok pjevam. Rekla sam bendu i plesačima jer sam htjela biti sigurna da će paziti na mene. Ljudi, a pogotovo novinari, mislili su da se trudim to održati tajnom, no  jednostavno nisam tip žene koji će ići okolo i pokazivati trbuh. Nisam taj tip".

Iako je obećala da će nakon poroda održati preostale koncerte koje je otkazala zbog trudnoće, Christina Aguilera već početkom prosinca plasira novi DVD sa snimkom spektakularnog koncerta zbog kojeg su njezini plesači mjesecima pohađali cirkuske tečajeve. Na pitanje misli li zbog djeteta zapostaviti karijeru, Christina spremno odgovara: "Moguće je biti majka i glazbenica. Glazba je neizostavni dio mog života, ne bih se uspjela maknuti od nje ni kad bih htjela. Bit ću i dalje na sceni, ali s nekim novim životnim prioritetima. Nadam se da će se to osjetiti u novim pjesama".

D.K.
Foto: Marie Claire

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara