Christina Aguilera kao seksi manekenka

MADONNA je još davno šokirala javnost kada se na modnoj reviji u Parizu pojavila golih grudi u modelu čuvenog JP Gaultiera, a sada je pistom u Milanu prošetala i njena mlađa kolegica.

Christina je još jednom pokazala da je prava majstorica za brzo mijenjanje imidža pa se nakon Londona, gdje se predstavila u liku prave elegantne hollywoodske zvijezde, ovoga puta pojavila kao vrhunska manekenka.

Odlično se snašla i na modnoj pisti u modernoj verziji odjeće Indijanki koje čak i na Divljem Zapadu nisu toliko otkrivale tijelo.


Dok njena konkurentica Britney nabacuje kilograme uz zaručnika Kevina, Christina održava idealnu liniju i ima sve više obožavatelja.

Za vrijeme boravka u Londonu silno ju je željela upoznati i pjevačica bivše popularne grupe "Spice Girls" Geri Halliwell koja nema baš previše uspjeha u solo karijeri.

31-godišnja Geri stalno je nazivala Christininog menadžera kako bi organizirao njihovo upoznavanje, ali on ju je ljubazno odbio i došapnuo novinarima kako njegova pjevačica ni ne zna tko je ona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara