Christina Aguilera: Volim žene, a lateks mi je fetiš!

Tekst: A.A.
Foto: JLP

CHRISTINA AGUILERA otkrila je kako joj se njezin rod jako sviđa no ne bi nikada mogla biti u vezi s pripadnicom istog spola. Žene je privlače i to ne želi skrivati jer je ponosna na svoju nekonvencionalnost. To ne smeta njezinom mužu Jordanu Bratmanu s kojim ima dvogodišnjeg sina Maxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj suprug zna da me privlače žene. Mislim da je zabavno kada ste otvoreni i malo se igrate. On nema ništa protiv, a ja znam granice. No, stvarno mislim kako su žene privlačnije svakom oku. Ipak, ne bih nikada mogla biti u vezi sa ženom jer bi jednostavno bilo previše estrogena na jednom mjestu. Znam da je sa mnom teško tijekom onih dana u mjesecu pa kad zamislim da bi onda to trebalo dva puta prolazit...A i previše volim muški alat. Iskreno, bez toga ne mogu živjeti", bila je otvorena pjevačica.

Aguilera dodaje kako joj je odjeća od lateksa, kakvu nosi i u svojem spotu, pravi fetiš. "Imam razne fetiše, volim to. Mislim da lateks šalje jaku poruku i lijepo naglašava tijelo. Je li ga i moj muž nosio? Ne bih znala, a ne bih niti željela znati. Mislim da niti jedan muškarac ne bi spremio svoju opremu u takvo pakiranje. Znam da je to naporno, poslije snimanja spota sam dobila osip no neću vam reći na kojem dijelu tijela", kaže pjevačica.   

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara