Christina Ricci iscrpljena zbog snimanja scena seksa

GLUMICA Christina Ricci u iduće dvije godine neće snimati scene seksa, jer ju je snimanje istih u posljednjem filmu jako iscprilo.

"U ovom filmu snimala sam scena seksa toliko da  ih u iduće dvije godine svoje karijere ne želim snimati. Snimanje je bilo vrlo napeto i bila sam stalno nervozna. Trebam vremena za oporavak" - kazala je 26-godišnja Christina za australski New Weekly časopis.

Unatoč tome što sada govori kako joj je dosta snimanja seksi scena, Christina je toliko željela ulogu u filmu "Black Snake Moan" da je sama redatelju Craigu Breweru poslala obilje svojih seksipilnih fotografija koji se nakon što je vidio fotografije nije puno premišljao o izboru glavne glumice.

Christina većinu vremena u filmu provodi golišava, vezana lancima za radijator, kao žrtva seksualnog nasilnika. Tvrdi da su joj u kreiranju uloge pomogle Britney Spears i Jessica Simpson od kojih je "posudila" izbor frizure i odjeće.

Partneri u filmu su joj Justin Timberlake, koji se uz glazbenu karijeru sve češće pojavljuje pred kamerama i slavni Samuel L. Jackson.

I.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara