Christine Applegate će fotografije svojih grudi držati u dnevnom boravku

Christine Applegate će fotografije svojih grudi držati  u dnevnom boravku

UMJESTO obiteljskih fotografija na komodi, 36-godišnja Christina Applegate držat će slike vlastitih grudi. Na ovako pomalo neobičnu ideju došla je nakon što joj je ranije ove godine dijagnosticiran rak dojke. Nakon te spoznaje i početka borbe s bolesti, uslijedilo je ono čega se Christina najviše pribojavala.

"To su moje prve i jedine gole fotografije"

Naime, nalazi su pokazali ono najgore. Jedini način da se zaustavi širenje raka i spasi glumicu bilo je potpuno uklanjanje njezinih grudi. Ljepotica, koja je svima ostala u sjećanju po interpretaciji Kelly Bundy u "Bračnim vodama", proslavila se upravo dubokim dekolteima i plavom kosom i pritom dobila etiketu blesave plavuše.

"Plakala sam svaki dan nakon što mi je liječnik rekao što slijedi" otvorila se u emisiji Opre Winfrey. "Grozno je kad ti moraju uzeti nešto zbog čega se osjećaš ženstveno. Zbog toga sam se odlučila na ovaj, pomalo "freaky" čin". Glumica je svoje grudi dala uslikati iz svih kutova i "ovjekovječila svoj ponos". "To su prve i zadnje moje gole fotografije koje sam usnimila", rekla je Applegate, dodajući kako iste na namjerava ikad pustiti u javnost. Ali ona se želi zauvijek diviti svojim "trojčicama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imala sam predivne grudi i nikakav silikon neće ih moći zamijeniti"

"Svaki dan stojim pred ogledalom i gledam ih jer uskoro više neće biti tu", ispričala je Christina. Mnogi prijatelji pružili su joj potporu i uvjeravali ju da će silikonski implantanti izgledati jednako dobro kao i njezine grudi. "Znam da nije tako, imala sam divne grudi i nikakvi plastični "prcmoljci" neće ih moći zamijeniti", ističe glumica u nevjerici. Usprkos boli i strahu glumica se nekoliko puta i našalila na vlastiti račun: "Barem neko vrijeme neću morati nositi grudnjake, koji su i onako neudobni."

Nakon što je prošlog ljeta, zbog uzastopnih prevara, okončala šestogodišnji brak s glumcem Johnathonom Schaechom (na slici lijevo) teško se otvarala muškarcima. Utjehu je, međutim, pronašla u deset godina mlađem skejteru i fotografu Leeju Grivasu. S njim je bila u sretnoj vezi do njegove tragične smrti. Ovoga ljeta pronađen je mrtav nakon što se predozirao opojnim drogama. Svemu tome usprkos, Christine je odlučila pobijediti rak i to će, rekla je, uspjeti crnim humorom i pozitivnom energijom.

S.C.
Foto: Guliver/Getty

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara