Christini Applegate liječnici su dijagnosticirali rak dojke

CHRISTINA APPLEGATE, 36-godišnja glumica i producentica serije "Samantha Who?", već neko vrijeme odlazi na tretmane u sklopu liječenja od raka dojke kojeg su liječnici nedavno dijagnosticirali. "Christini Applegate dijagnosticiran je rak dojke koji se, srećom još uvijek nalazi u ranoj fazi. Liječnici su joj ga otkrili putem magnetne rezonance, a s obzirom da je još u ranoj fazi, Christini nije ugrožen život. Ona pohađa tretmane koji joj pomažu u oporavku, a liječnici su zadovoljni njezinim napretkom", izjavila je njezina glasnogovornica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Christinini suradnici tvrde da se glumica, unatoč oboljenju od raka, ne namjerava prestati baviti produciranjem nagrađivane serije "Samantha Who?". Ovo će ljeto na glumici ostaviti gorak okus. Naime, prošloga je mjeseca njezin dečko Lee Grivas pronađen mrtav u svome stanu nakon što se predozirao, a sada se i Applegate suočila sa jako teškom bolesti. Christina će sudjelovati u nadolazećoj humanitarnoj akciji koju organiziraju američke televizijske kuće kako bi prikupile novac za borbu protiv raka. Emisija "Stand up to cancer" ugostit će neka od najvećih imena Hollywooda poput Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Meryl Streep, Salme Hayek i mnogih drugih, a prikazivat će se 5. rujna na televizijama ABC, CBS i NBC. U emisiji će se pojaviti i hrvatski glumac Goran Višnjić.

Christina se proslavila ulogom Kelly Bundy u planetarno popularnoj seriji "Bračne Vode", koja je doživjela jedanaest sezona i mnoštvo priznanja. Prestižne televizijske nagrade, Emmyja i Zlatni Globus, Applegate je dobila zbog rada na seriji "Samantha Who?" koju producira, ali i tumači glavnu ulogu. Serija se temelji na Christininom liku, Samanthi, koja se probudi iz osmodnevne kome i ne sjeća se ničega iz svoje prošlosti, te nastoji rekonstruirati svoj život.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara