Cigi nastavlja sagu o gaćicama: Fani mi se pohvalila da ih ne nosi, pokazala mi je

Foto: Borna Čavrag/Index

NEVEN CIGANOVIĆ sinoć je posjetio Cro A Porter. Nakon što je smršavio i istetovirao se, na red je došla nova umjetnost. Piercing na kršnim Cigijevim prsima sjaji odnedavno, a priznao nam je da je bilo jako bolno. "Nedavno sam to napravio, bila mi je to ideja odavno. Baš mi je cool to mjesto. Jedino što moram reći da je to jako bolno. Srećom je majstorica imala nježne ruke i riječ utjehe, inače ne bih izdržao. Bez neke lokalne anestezije ne bih ponovio", ispričao je Cigi.

"Malo su mi dosadile te modne revije, uvijek je sve isto"

Budući da ga prve dvije večeri nije bilo na revijama, zanimalo nas je gdje je nestao. "Prve večeri sam radio stajling za Lineu tako da sam bio dosta umoran, nije mi se ostajalo, a jučer mi se nije dalo. Da budem iskren, malo su mi dosadile te modne revije, uvijek je sve isto, isti krug ljudi se vrti. Ipak, uvijek postoje neka iznenađenja. Luka je napravio odličnu kolekciju", nadodao je Cigi.

"Fani mi se pohvalila da nije obukla gaćice, a ja sam joj samo rekao da nisam ni ja"

Nadovezao se i na sagu o gaćicama svoje prijateljice Fani Stipković. "Kako sam otkrio da ne nosi gaćice? Pa pokazala mi je. Dapače, Fani mi se pohvalila da nije obukla gaćice, a ja sam joj samo rekao da nisam ni ja. Bitno da je užarila atmosferu u dvorani", ispričao je Cigi kroz smijeh. Zadovoljan je svojom linijom parfema. "Prijateljice kojima sam ih već udijelio kažu da ih frajeri pitaju koji parfem nose, pa sam ja rekao da najbolje da i ja počnem nositi taj", zaključio je simpatični Ciganović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara