Cigi si tetovirao Mikija: Možda bih osjenčao pimpek da vizualno izgleda veći

Foto:Index, Facebook

NEVEN CIGANOVIĆ je poznat po brojnim tetovažama koje ima na tijelu, a danas se pohvalio i posljednjom koju je napravio. Radi se o Mikiju Mausu, koji krasi Cigijev list. "Nije baš nova tetovaža, napravio sam je prije dva mjeseca, ali sad sam je pokazao. To je samo djelić, tetovaža u začetku, a planiram staviti cijelu Disneyjevu skupinu. Cijeli list ću istetovirati, bit će svega, od Snjeguljice, Pepeljuge do Paje Patka", rekao nam je Cigi.

"Definitivno je istinito ono da kad staviš jednu tetovažu, postaneš ovisan"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Neven ni sam ne zna koliko točno tetovaža za sada ima na tijelu. "Ne znam ni sam, ima ih sigurno jedno 15-ak. Definitivno je istinito ono da kad staviš jednu tetovažu, postaneš ovisan, stalno razmišljaš što bi drugo stavio. Volim da mi je sve simetrično, pa obično stavim i na drugu stranu tijela. Nisam nikada požalio ni zbog jedne. Na neke mi se bilo teško naviknuti, kao na ovaj poljubac koji imam, ali poslije mi nikada nije bilo žao", rekao nam je.

"Ne mogu si zamisliti da me tattoo majstor drži za pimpek, to mi je malo čudno"

Pitali smo ga bi li se ikada odlučio tetovirati neki intimni dio tijela. "Ne mogu si zamisliti da me tattoo majstor drži za pimpek i da me tetovira, to mi je malo čudno. Uvijek sam si zamišljao kako se to pimpek tetovira, je li u erekciji ili spušten. Mislim, slika nije ista. Ali, ne znam, ne bih si to tetovirao, možda bih ga dobro osjenčao da vizualno bude još veći. To nije loša ideja", smije se Cigi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara