Cinestar u Osijeku krajem mjeseca otvara najveće kino u regiji

Foto: Press fotografije

CINESTAR u Osijeku otvara najveće kino u regiji 24. ožujka. Devet digitalnih dvorana spremno dočekuje posjetitelje. Cinestar Osijek najveće je kino u slavonsko-baranjskoj regiji sa svojih devet dvorana, a otvara se u osječkom centru Portanova. To je sedmi multipleks kojeg tvrtka Blitz-CineStar otvara u Hrvatskoj, a prvi na području istočne Hrvatske. Svih 9 dvorana je u potpunosti digitalizirano, a čak 5 je opremljeno Real D 3D tehnologijom.

Pored za CineStar uobičajenih vrhunskih tehnoloških standarda i potpune komocije posjetitelja, CineStar Osijek donosi i neke apsolutne novosti za ovaj dio Europe, što je postalo tradicija kod otvaranja svakog novog multipleksa CineStar u Hrvatskoj. U Osijeku tako dobivamo prvu Extreme dvoranu u kojoj je već instalirano najveće filmsko platno u Osijeku dimenzija 110 m², na koje će se slika projicirati iz najmodernijeg Barco DP2K-32B projektora koji je zaslužio mjesto u Guinessovoj knjizi rekorda kao najsvjetliji kino projektor na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga novost su specijalno dizajnirana VIP sjedala koja se nalaze u zadnja dva reda svake dvorane. VIP sjedala su većih dimenzija, izvedena su u koži i osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić. U multipleksu Osijek nalazit će se ukupno 172 VIP sjedala. Uvođenjem posebnih Stars Club 2X bonus kartica, Studentskih kartica, Ponoćnih i Skrivenih premijera, filmskih matineja, on-line kupnjom ulaznica, ispisom istih kod kuće, te najsuvremenijim RealD 3D naočalama koje uključuju i dječje naočale malih dimenzija, tvrtka zadovoljava sve vrhunske svjetske standarde u branši.

Svaki multipleks funkcionira i kao event i konferencijski centar koji povezanošću video linkovima podržava konferencije do tri tisuće ljudi. Blitz-Cinestar je apsolutni lider u ponudi filmskih sadržaja u svojim kinima. Godišnje će se u CineStaru Osijek prikazati 170 novih filmskih naslova, s naglaskom da najveći svjetski hitovi u hrvatska kina dolaze istovremeno kad i u svjetska. Takvu bogatu ponudu u multipleksima Cinestar osigurava suosnivač Blitz-CineStara i vodeći hrvatski filmski distributer, tvrtka Blitz film i video distribucija, koja je ekskluzivni zastupnik najvećih filmskih studija Warner Bros.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara